Do you want us?

Onze diensten.

Video is vandaag de dag onmisbaar geworden. Steeds meer bedrijven en marketeers hebben de kracht van video content ontdekt. In 2020 is gebleken dat meer dan 85% van het consumenten internetverkeer bestond uit video. Het gebruik van video levert veel meer conversie op dan tekst of een foto, mits video op de juiste manier wordt ingezet.

Video Production

Wij vinden het belangrijk om vooraf eerst goed na te denken over een video strategie, in plaats van zomaar video contact maken. Wij denken graag met je mee, of het nu gaat om een bedrijfsfilm, promotie video, recruitment video of campagnes voor Social media. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is het visitekaartje van het bedrijf of organisatie. Zet het bedrijf in de spotlights. In een aantal minuten kan jij (potentiële) klanten laten zien wat jij inhoudelijk doet.

Promotie Video

In een promotie video wordt een product of dienst aangeboden. De video kan ingezet worden op Facebook, Youtube, Instagram en natuurlijk op de website van het bedrijf of organisatie. 

Recruitment

Het vinden van de juiste werknemer kan soms lastig zijn. Hoe overtuig jij potentiële werknemers dat ze bij jouw bedrijf moeten komen werken in plaats van bij de concurrentie?

Recruitment

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video daarentegen zegt nog veel meer. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat onze hersenen meer informatie opslaat

Translate »