Steadicam Operator

Onze Steadicam Operators zijn in te huren voor de meest uiteenlopende projecten.

Steadicam operator inhuren?

Wil jij een Steadicam Operator inhuren voor jouw volgende project?  Onze Steadicam Operator is een specialist op het gebied van stabiele bewegende beelden. Onze Steadicam Operator heeft meegewerkt aan verschillende projecten op het gebied van commercials, bedrijfsfilms en aftermovies . Zo hebben wij onder andere meegewerkt aan verschillende commercials, aftermovies en meercamera producties.

Eyelike Media heeft de beschikking over high-end apparatuur waaronder een totale professionele Steadicam set. Deze set kan een gewicht dragen van maximaal 15kg. Daardoor is het mogelijk om professionele cinema camera’s met cinema lenzen te gebruiken. Daarnaast is het gebruik van DSLR camera’s ook mogelijk.  

Specialized in stabilized shots

Onze specialisatie op het gebied van Steadicam bestaat een custom made rig. Wij combineren de heavy duty 3-axis gimbal met de specialistische mogelijkheden van de Steadicam. Door deze twee stabilisatie mogelijkheden te combineren krijg je het effect van een Arri Trinity of AR Revolution setup. Het voordeel van deze setup zijn de zogeheten “ground to ceiling” shots. Hiermee kan een Jib Crane beweging nagebootst worden, mede als voor- en achteruit beweging, door naar achter of naar voren te lopen. Een ander voordeel van deze setup is dat de bewegingen van een dolly track of jib crane nagebootst kunnen worden. Deze setup is uitermate geschikt voor ruimtes waar de dolly track of jib crane niet gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan kleine ruimtes zoals een trein, vliegtuig of kleine kamers.

De Steadicam Operator heeft ervaring met het gebruik van de volgende camera’s: RED Epic/Scarlet-W/Raven, Arri Alexa Mini, Sony FS7/FS5, Canon C100/C200/C300

BEKIJK HIER DE SHOWREEL

Video afspelen
Translate »