social media video

Het gebruik van social media is de laatste tijd erg toegenomen. Miljoenen mensen gebruiken dagelijks Facebook, Instagram en Twitter. De doelgroep is daarom ook makkelijker te bereiken dan ooit. Het gebruik van een social media video of een campagne, is daarom het meest krachtige stukje gereedschap. 

social media video

Een social media video nodig?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video daarentegen zegt nog veel meer. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat onze hersenen meer informatie opslaat als de boodschap via bewegend beeld getoond wordt. Daarnaast verwerken de hersenen de informatie vele malen sneller bij visuele content dan dat het tekst verwerkt. 

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De verschillende platformen zoals Facebook, Instagram maar ook Linkedin, zijn uitermate geschikt voor video content. Sterker nog, met gebruik van video wordt jouw post vaker gezien en komt deze hoger in de tijdlijn van de gebruiker. De social media platformen zijn er op gebrand om TV kijkers naar hun platformen te trekken. 

Waarom Social media?

In tegenstelling tot adverteren in kranten, magazines en zelfs op televisie, zijn advertenties op social media veel beter te volgen via een analyse. Daardoor kan jij doelgericht jouw advertentie plaatsen en zorgen dat jij de juiste doelgroep bereikt. Een social media video kan zorgen voor een hogere conversie, mits de video op een juiste manier wordt ingezet. Wij van Eyelike Media hebben daarom een uniek systeem ontwikkelt, zodat jouw organisatie, product of dienst gezien wordt op social media.

uniek social media video systeem

social media marketing

Om gezien te worden op social media, moet jij zorgen dat jouw content zich onderscheid. Jouw video moet in enkele seconden de aandacht trekken van de kijker. Wij stellen daarom ook voor elke video een strategie op. Naast de doelgroep, de “tone of voice” die past bij jouw organisatie, zorgen wij voor de juiste content.

Om te zorgen dat jouw organisatie, product of dienst gezien wordt, moet jij zorgen dat jij met de juiste regelmaat content plaatst op de verschillende social media kanalen. Welke social media kanalen jij kiest is afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevind. Een goede manier om gezien te worden met jouw video content is een combinatie van organische posts en betaalde content (advertenties).

Hoe werkt het?

De basis van ons unieke systeem is natuurlijk video content. Wij zorgen maandelijks voor nieuwe video content. Een aantal video’s van 20 tot 30 seconden die wij wekelijks verspreiden via 1 of meerdere social media kanalen van jouw organisatie. Elk social media kanaal hanteert zijn eigen video formaten en regels. Afhankelijk van het gekozen kanaal, zorgen wij voor op maat gemaakte video content.  

Video Marketing
Video afspelen
Video afspelen

bekijk hier de mogelijkheden

Waarom Eyelike Media?

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Translate »