recruitment video

Het vinden van de juiste werknemer kan soms lastig zijn. Hoe overtuig jij potentiële werknemers dat ze bij jouw bedrijf moeten komen werken in plaats van bij de concurrentie?

Met een vacature, in tekstueel formaat, kan het zijn dat jij de kandidaat werknemer de verkeerde indruk krijgt. Een betere manier is het gebruik van een recruitment video of zelfs een recruitment campagne. Hierdoor zijn recruiters, vacaturebanken en uitzendbureaus vaak overbodig.

Concept

Wij helpen graag bij het bedenken en maken van een recruitment video. Van een enkele video voor een vacature tot aan een recruitment campagne met meerdere doelgroepen en functies.

Productie

Wij verzorgen de gehele organisatie voor de recruitment video. Via ons 6 stappenplan volgen wij de stappen van concept ontwikkeling, script, filmdag tot aan de oplevering.

Landing Page

Naast de productie van de recruitment video, helpen wij graag bij de verspreiding ervan. Wij bieden verschillende mogelijkheden, zoals een op maat gemaakte landing page waarin de video centraal staat.

wij komen graag bij jou langs

Vertel jouw verhaal in een recruitment video

De juiste werknemers zijn steeds moeilijker te vinden. Hoe bereik jij dan de juiste kandidaat voor jouw vacature? Met een Recruitment Video onderscheid jij je tegenover de concurrentie, zeker als deze gebruik maakt van tekstuele vacatures. 

Een Recruitment Video is tegelijkertijd goede reclame voor jouw bedrijf. De video laat de werksfeer en toekomstige collega’s zien. In een korte tijd krijgt de potentiële werknemer een indruk van het bedrijf en de werkzaamheden. Het kijkje achter de schermen zegt veel meer dan de cliché zinnen in een vacaturetekst. De kandidaat kan op die manier alvast de sfeer beleven waar hij of zij eventueel komt te werken.

Het maken van een Recruitment Video kan op een aantal verschillende manieren. Wij volgen de huidige werknemers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Wij kunnen ervoor kiezen om deze werknemers te laten vertellen over jouw bedrijf. Een andere mogelijkheid is om tekst animaties of een voice-over het verhaal te laten vertellen. Een goede video maken is maatwerk. Het moet passen bij het bedrijf. Daarom is het ook belangrijk om de juiste achtergrondmuziek te kiezen die past bij de boodschap.

De recruitment video kan jij plaatsen op Indeed, LinkedIn, Facebook en Instagram. Het voordeel hiervan is dat mensen die de video op deze platformen ziet het gemakkelijk kan delen met anderen uit hun netwerk.

Een aantal recruitment video voorbeelden

Waarom Eyelike Media?

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Translate »