promotie video

Vandaag de dag is video het medium om marketing vorm te geven. Met een goede promotie video breng jij een goed en vertrouwd gevoel over. Het doel is om de kijker tot actie aan te zetten.

promotie video - Eyelike media

Promotie video laten maken?

In een promotie video of commercial wordt een product of dienst belicht en verschilt dus van een bedrijfsfilm, waarin het bedrijf in de spotlight staat.

In een promotie video wordt een product of dienst aangeboden. De video kan ingezet worden op Facebook, Youtube, Instagram en natuurlijk op de website van het bedrijf of organisatie. Voor Facebook gelden weer andere regels dan bij Instagram en dat geld ook voor Youtube. Mensen kijken op Facebook en Instagram vaak video’s zonder geluid. Daardoor wordt er vaak gekozen om ondertiteling en of graphics te gebruiken in de video.

Eyelike Media is een full-service agency die jou begeleid van concept tot realisatie. Wat ons onderscheid is de manier waarop wij jouw video zichtbaar maken bij jouw doelgroep. Dat doen wij doormiddel van videomarketing. Na de oplevering van de video bieden wij support op het gebied van marketing met het gebruik van onder anderen Google Ads en Facebook Ads. 

Video verhoogt conversie

Voorbeelden

Video afspelen
thumbnail
Video afspelen
final color & fx.00_01_02_11.Still014
Video afspelen

Waarom Eyelike Media?

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Translate »