bedrijfsfilm

Als je kijkt naar een film of spannende serie ben je aan het scherm gekluisterd. Als kijker wil jij geprikkeld worden, de behoefte om meer te zien, een”wow” factor losmaken. Dat moet een bedrijfsfilm ook met de kijker doen.

Bedrijfsfilm

bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm is het visitekaartje van het bedrijf of organisatie. Zet het bedrijf in de spotlights. In een aantal minuten kan jij (potentiële) klanten laten zien wat jij inhoudelijk doet. Een goede bedrijfsfilm heeft een pakkend concept wat past bij het bedrijf. Een bedrijfsfilm is inzetbaar op de website en social media van het bedrijf, maar ook tijdens beurzen of bedrijfspresentaties.

Een bedrijfsfilm wordt nog weleens verward met een commercial of promotie video. Toch zijn het geheel verschillende video type met een andere aanpak. Ook worden beide type video’s voor twee verschillende doeleinden gebruikt. In een bedrijfsfilm wordt het bedrijf, de visie en de werksfeer belicht, terwijl in een commercial of promotie video een product of dienst in de spotlight gezet wordt.

Waarom een bedrijfsfilm van Eyelike Media?

Wij werken met een overzichtelijk 6 stappenplan. In dit plan ontwikkelen wij een concept, schrijven wij een script en verzorgen de gehele productie. Naast dat wij een snelle oplevering hanteren, zorgen wij voor een bioscoop waardige bedrijfsfilm. Wij vertellen jouw verhaal op een manier waardoor de bedrijfsfilm een emotie los maakt. 

Een bedrijfsfilm vertelt jouw verhaal

Voorbeelden

Video afspelen
Portex Thumbnail 1080
Video afspelen
PROFI-SEC THUMBNAIL 1080
Video afspelen

Waarom Eyelike Media?

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Translate »