werkwijze

onze werkwijze

in 6 stappen een video strategie

brainstorm sessie

Een eerste kennismaking doen wij graag tijdens een meeting bij jouw organisatie, zodat wij een gevoel krijgen bij de organisatie, diensten of producten. Dit kan uiteraard ook telefonisch.

offerte

Na de brainstorm sessie maken wij een analyse van jouw wensen. Wij maken een begroting aan de hand van filmlocatie, acteurs, benodigde apparatuur, voice-over en rechtenvrije muziek. Daarna ontvang jij een overzichtelijke offerte en een zogenaamde treatment.

script & storyboard

Elk concept heeft een andere aanpak en uitstraling. Wij maken daarom ook een overzichtelijk script waarin het concept en het verhaal duidelijk omschreven wordt. De tekst van een eventuele voice-over is hierin verwerkt. Om een goed beeld te krijgen, ontwikkelen wij een storyboard, zodat men een indruk krijgt van de uitstraling van de video.

opname

Aan de hand van het script en storyboard, maken wij filmopnames met een ervaren en professionele crew. De opnames zullen minimaal 4 uur in beslag nemen, maar afhankelijk van het project kan dit 1 of meerdere opnamedagen betreffen.

montage

Aan de hand van het script gaan wij aan de slag met de opgenomen videobeelden. Het montage proces bestaat uit het monteren van beeld materiaal, colorgrading, graphic design en sound design.

oplevering

Voor de oplevering is er nog een correctie ronde. In deze fase kunnen nog aanpassingen gedaan wordt voordat het eindproduct wordt opgeleverd. Wij hanteren een oplevering binnen 14 dagen. In overleg kunnen wij hiervan afwijken.

Ben jij benieuwd hoe wij de 6 stappen toepassen voor jouw merk of organisatie?

Wij komen graag bij jouw langs om de koffie te testen

Plan direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij vertellen jou alles over de mogelijkheden en werkwijze

Translate »